مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین تفکیکی به صورت وکالتی

با سلام و احترام، زمینی به صورت وکالتی خریداری شده که تفکیکی می باشد و چندین بار وکالتی فروخته شده، فروشنده فقط وکالتنامه و جواز ساخت آن زمین که به نام صاحب قبلی بوده دارد. از نظر قانونی نقل و انتقال این گونه زمین ها که سند ندارد چگونه است و آیا وکالت نامه های قبلی و نقشه تفکیکی و سند مادر مورد نیاز در این معامله می باشد و اگر فروشنده آن ها نداشته باشد مورد معامله به چه صورت انجام می شود.
با تشکر

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

در هر معامله ای اصولاً بایستی کلیه مدارک توسط خریداران قبلی به خریداران جدید تحویل داده شود تا از صحت و سقم معاملات مطمئن باشید چرا که ممکن است در این میان مدارک یکی از خریداران ناقص یا یکی از اسناد جعلی باشد