مشاوره حقوقی رایگان - افراز باغ مشاع

سلام. یک قطعه باغ به مساحت 13هزار متر مربع داریم که هر 6500 متر آن سند شش دنگ جداگانه دارد و از هر شش دنگ 2 دنگ آن بنام پدرمان و 4 دنگ دیگر به نام 6 نفر که خواهر برادر هستیم میباشد بنام تمام افراد سند صادر شده البته سند دفترچه ای قدیمی. حالا چگونه باید افراز و سهم هرکدام را دیوارکشی کرد. البته پدرمان فوت کرده و از هر شش دنگ 2 دنگ آن ارث است. ممنون از شما.

پاسخ ها :

رضا طالبی دادوکلایی

جناب آقای رضا طالبی دادوکلایی :

در صورتی که ملک دارای سند رسمی میباشد شما میبایست به اداره ثبت محل مراجعه و درخواست افراز ملک مشاع را مطرح نمایید چناچه ملک قابل افراز نباشد درخواست فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح نمایید.
در صورتی ک ملک سند رسمی ندارد درخواست افراز و در صورت عدم افراز فروش ملک مشاع را در دادگستری نطرح نمایید.