مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر برای دستور فروش ملک مشاع

سلام.
من منزل مسکونی با یک نفر شریک هستم که ایشون برای گرفتن دستور فروش اقدام کردن. سوال بنده این هست که این پرونده، پرونده ی مالی حساب میشه و حکم دستور فروش هم مبلغ نیم عشر آن معادل یک بیستم کل ارزش خونه هست؟ یا پرونده غیر مالی محسوب میشه و نحوه ی محاسبه اش فرق داره؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

دادخواست تقسیم و فروش از موارد دعاوی مالی بوده و بر اساس قیمت منطقه ای ملک محاسبه خواهد شد که بسیار ناچیز و کمتر دویست هزار تومان هزینه دادرسی خواهد داشت و در مرمله اجرا نیز بر همین اساس محاسبه خواهد شد و مبلغ ناچیزی است.