مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند آپارتمان

با سلام.
احتراما به استحضار می رساند اینجانب یک واحد قدیمی در ملک 3 طبقه داشتم که به همراه همسایه بغلی و سازنده ای مشارکت در ساخت نمودیم و ساختمان 8 واحد ساخته شده به طوری که به ساکنان ملک ما 3 واحد و هر کدام از ما 1 واحد، ملک همسایه 2 واحد و سازنده نیز 3 واحد تعلق گرفت و تفاهم نمودیم. ساختمان ساخته شده است و تحویل مالکان گردیده است. پایان کار از شهرداری گرفته شده است و جهت صدور سند مالکیت باید تمام کسانی از سند مادر سهم داشتن به دفترخانه مراجعه نمایند، تا سند مالکیت هر آپارتمان صادر شود. متاسفانه یکی از مالکان که از ابتدا همه اسناد مشارکت نامه را امضا نموده است و سهم سندی را به سازنده انتقال داده است، با توجه به این که با سازنده مشکل دارد به دفترخانه نمی آید و سند ما بلاتکلیف است و بین اختلاف سازنده و یکی از مالکین گیر نموده ایم. سوال بنده این است که چگونه می توانم برای خود سند آپارتمانی دریافت نماییم؟ ضمنا به اندازه یک واحد یعنی هفتاد و پنچ صدم سند تجمیعی بنام بنده است.
با تشکر.

پاسخ ها :

دریافت سند آپارتمان آپارتمان مشارکت در ساخت سند آپارتمان مشارکت در ساخت تفکیک سند آپارتمان سند آپارتمان سند مشارکت در ساخت