مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه های جانبی تعمیرات خودرو و درمانی متفرقه غیر از دیه

سلام در تصادف جرحی برانندگی همسرم ،، غیر مقصر،، سقف پرداختی بیمه 15 میلیون و هزینه ی تعمیرات در نمایندگی 20 میلیون شده ، مقصر حاضر به پرداخت مابه التفاوت نیست از طرفی هزینه ی دو ماه بیکار شدن من و موارد دیگر را نیز دارم برای مطالبه از مقصر به کجا مراجعه کنم دوما برای مطالبه ی هزینه های درمانی همسرم مثل دو نوبت جراحی و داروهای گرانقیمت غیر از دیه باید شکایت جداگانه کنم؟ چون بیمه فقط میزان تعیین شده ی دیه را پرداخت میکند و به مابقی هزینه ها کاری ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام بله دادخواست جداگانه تنظیم و تقدیم نمایید