مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام و عرض ادب.بنده 2 ماه پیش با موتور همراه پسرم و خانومم میرفتیم که با ماشینی که دنده عقب میامد تصادف کردیم و طرف مقصر شد.هر سه تای ما پاهایمان شکسته و به غیر از پسرم بقیه پلاتین داریم.بنده کارگر هستم و هزینه های درمان خیلی زیاد شده.مراحل قانونی طی شده ولی تا رای قطعی برای دیه خیلی زمان میبره آیا راهی برای دریافت هزینه ها از طرف مقصر هست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ضمن آنکه می‌توانید غیر از دیه سایر خسارات از جمله هزینه‌های درمانی را مطالبه کنید معمولاً بخشی از دیه از طریق بیمه قابل پرداخت می‌باشد از بیمه مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ابتدا رای قطعی پرداخت دیه صادر گردد
و امکان مطالبه هزبنه های درمان زاید بر دیه وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمان قطعی شدن رای، امکان مطالبه دیه از شخص مقصر وجود ندارد.
وانگهی هزینه‌های زائد بر دیه نیز قابل مطالبه خواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه را می توانید زودتر درخواست کنید ، خسارات وارده بر موتور را نیز، اما برای هزینه های درمان باید دادخواست بدهید برخی دادگاهها قبول ندارند نظرشون اینه که همان دیه کافیه برخی هم حکم میدن

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر حادثه نباشید میتوانید خسارات را دریافت کنید و اگر بیمه دارید از بیمه در ثورت سقف تعهدات بیمه خسارات جانی قابل دریافت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات هزینه بیمارستان اخذ نمی شود.
مگر اینکه بیمارستان خصوصی مراجعه بشه.
به هر حال شما صرفا می توانید دیه خود را طبق نظریه پزشکی قانونی مطالبه کنید و امکان مطالبه هزینه ها وجود ندارد و دادگاه ها معمولاً مطالبه هزینه ها را نمی پذیرند مگر اینکه میزان هزینه ها بیشتر از دیه باشد که در این صورت هزینه های مازاد قابل مطالبه است.
از طرفی اگر بخواهید دا‌دخواست مطالبه خسارت بدهید و هزینه های خود را مطالبه کنید رسیدگی به این پرونده در دادگاه حقوقی انجام می شود که رسیدگی در دادگاه حقوقی نیز معمولاً زمانبر است و اگر بخواهید در دادگاه کیفری پرونده دیه مطالبه کنید در این صورت نیز باید صبر کنید پرونده از دادسرا بره دادگاه که در این صورت نیز مطالبه هزینه ها باعث می شود پرونده دیه نیز در دادگاه زمانبر بشه.