مشاوره حقوقی رایگان - فروش اقساطی

سلام
وقت بخیر
خسته نباشید
چند درصد سود میتوانم برای فروش شرایطی 3 ماه (تنها در قبال اخذ یک فقره چک به مدت 3 ماه بعد) در نظر بگیرم ؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود: نحوه پرسش شما بیانگر رابطه حقوقی قانونی نیست چون این کار به همین شکل که گفتید دریافت بهره ربوی و حرام و غیر قانونی است مگر برای دریافت مبلغ فروش اقساطی از فرمول یا روش دیگری بهره بگیرید .