مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم ضرب و جرح همسر

سلام. همسر من شکایت ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق کرده. من هم شاهد دارم که پدر همسرم اون رو زده و هم حاضرم قسم بخورم. در مورد ترک انفاق هم شاهد دارم که از طرف من مبلغ 7 میلیون تومن به حساب ایشون زده شده در عرض یک هفته. سوالم اینه که الان ایشون 2 ماه هست که منزل را ترک کرده و در خانه پدرش هست. الان چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

اثبات عدم ضرب و جرح همسر اثبات پرداخت نفقه زوجه اثبات عدم ضرب و جرح پرداخت نفقه زوجه ترک منزل توسط زوجه اتهام ضرب و جرح عمدی ترک انفاق نفقه ضرب و جرح ترک منزل