مشاوره حقوقی رایگان - واریز اجاره بها به حساب دادگستری

با سلام. مستاجر از پرداخت اجاره ماهیانه امتناع میکنه و گفته اجاره رو به حساب دادگستری میریزه، من چطور میتونم مطلع بشم که آیا واقعا مبلغی به حساب دادگستری واریز میکنه یا خیر؟ اگر واریز کرده مبلغ چقدر هست و چگونه امکان مطالبه اون رو دارم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورتی که پرونده در دادگاه یا شورا مطرح شده باشد میتوانید از شعبه مربوطه استعلام بگیرید