مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری به قصد فرار از دین

سلام من و همسرم به مشکل خوردیم. از اداره ثبت برای مهریه اقدام کردم. توی فاصله 10 روز تا اجراییه اداره ثبت همسرم ماشین و خانه رو انتقال داده به برادرش انتقال داده. اظهارنامه های ثنا و همسایگان شاهد مشکل بین من و همسرم بودن ایا میتوانم ابطال معامله انجام دهم. در حالی که بین همسرم و برادر شوهرم پولی رد و بدل نشده

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام
با این شرایط که فرمودید اگر خانه و نوع خودروی که انتقال داده جزء مستثنیات دین نبوده به نظر می رسد بهتر است از همسرتان به اتهام معامله به قصد فرار از دین شکایت کنید یعنی کار را از طریق کیفری شروع کنید.البته در این مسیر با مسائل مختلفی روبرو می شوید که حتما باید مشورت کنید. موفق باشید