مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری به قصد فرار از پرداخت مهریه

سلام، همسر من خانه و ماشین رو به فاصله 10 روز قبل از صدور اجراییه ثبت اموال، به برادرش واگذار کرده بودند. بدون رد و بدل شدن پولی. قبل از اون ما مشکل داشتیم. آیا میتوان معامله رو فسخ کرد؟ درحالی که اصل وکالت نامه خانه، دست من بوده. در دفترخونه گفته، وکالت نامه را گم کردم و خونه رو زده به نام بردارش.

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

سلام تازمانی که اجراییه صادروابلاغ وابه مرحله جرا نرسیده اقدام زوج تاحدی که درسوال مطرح شده موجب بطلان معاملات نمیشود -ازطرفی حتی باوجوداعطای وکالت برای فروش وانتقال این امرمانع اقدام مالک برای فروش همان ملک ازطرف خوذش نمیشود مگراینکه قبل یاهمزمان یابعد ازوکالت قراردادخریدداشته باشید یااینکه وکالت بادلایل وامارات دیکردلالت برانتقال داشته باشد که دراینصورت میتواندعمل زوج عنوان جزایی پیداکند