مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری جهت فرار از دین مهریه ام بود

باسلام و عرض ادب به حضور مشاوران محترم سلام و علیکم باتشکر فراوان از پاسخ جناب آقای چنگیز آقایی در مورد باقیمانده مهریه ام در صورت فوت شوهرم یه سوال در مورد اموالی که قبلا توسط اینجانب جهت دریافت مهریه ام ملکی توقیف کردم و این ملک توقیفی توسط شوهر سابقم به دخترش از زن اولش انتقال صوری دادن اما در شورای حل اختلاف با اعتراف متصدی بنگاه معاملات ملکی مبایعه نامه صوری و تبانی پدر و دخترش رای بدوی صادر و در رای تجدیدنظر خواهی در دادگاه خانواده رای بدوی در شورای حل اختلاف تایید شد و تبانی پدر و دخترش قطعی شد اما شوهر سابقم اعاده دادرسی داد و با این توصیف که با مبایعه نامه صوری دیگری 28روز قبل از مطالبه مهریه ام که قاضی شعبه با ذکر یکسال تفاوت فاصله معامله صوری با اجرای مهریه رای به آزادی ملک توقیفی صادر شد حال بنده از مشاوران محترم درخواست راهنمایی دارم لطفا برای رضای خداوند کمکم کنید
ایا احتمال ابطال این معامله صوری هستش با پیش پرداخت پنج میلیون تومان و ده درصد کل مهریه ام در صورت نقد کردن پرداخت کنم با تضمین اگه احتمال هست با چگونه وکیلی و با چه تخصصی قرارداد ببندم دیگه از دادگاه رفتن خسته شدم
تنها منبع درامدم همین قسط مهریه ام بود اونهم بوسیله بیماری کرونا قطع شده
لطفا رهنماییم کنید عمری دعا گویتون میشم با سپاس شخصی از کرمانشاه هستم.

پاسخ ها :

ابطال معامله صوری به قصد فرار از پرداخت مهریه فرار از دین مهریه معامله صوری مهریه فرار از دین