مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

سلام، من یک شکایتی بابت جعل اسناد ملک کشاورزی در روستا از متهم رو، در دادگاه ارائه دادم. بعد از کلی وقفه دادگاه، حکم قرار موقوفی تعقیب را صادر کرد. آیا من می توانم از حقم دفاع کنم یا نه؟

پاسخ ها :

قرار موقوفی تعقیب در جعل اسناد شکایت جعل سند ملک کشاورزی جعل سند زمین کشاورزی جعل سند زمین جعل اسناد جعل قرار موقوفی تعقیب