مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

با سلام، یک خانومی بابت جعل از بنده و استفاده از سند مجعول، از مشتری بنده شکایت کرده. کارشناسی خط اعلام کردن که جعل نبوده و این که اون خانم دو تا شاهد آورده و شهادت دادن که سفید امضا بوده. شاهد ها خواهر و شوهر خواهر اون خانوم بودند. من چطور میتونم ثابت کنم که جعل نبوده؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عبدالحسين  فتح آبادي

عبدالحسين فتح آبادي :

اخذ سفید امضا جرم مستقل بوده و هیچ ارتباطی با جرم جعل و استفاده از سند مجعول ندارد و قانونا بایستی کارشناسی شود جهت تشخیص سفید امضا بودن

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

اثبات‌ جعلی بودن بر عهده مدعی هست نه شما
اگه شهودی دارید که سفید امضا نبوده جهت‌ خنثی‌ کردن‌ شهادت‌ شهود شاکی به دادگاه معرفی کنید