مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث زوجه از خانه اوقافی

سلام، وقت بخیر. میزان سهم الارث زوجه از یک خانه اوقافی که عرصه آن وقفی است چطور محاسبه می‌گردد؟ یا به عبارتی زوجه از بها عرصه خانه اوقافی سهم می‌برد؟ عرصه متعلق به اوقاف است و آن اداره با مرحوم اجاره نامه داشتند و صرفا اجازه احداث یک ساختمان یک طبقه را داشتند.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حسين  شكريان

جناب آقای حسين شكريان :

ملک اوقاف یک ملک میباشد که دارای مالک اداره اوقاف میباشد و از مالکیت مورث خارج شده و فلذا ورثه هیچ حقی برآن ندارند

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ملک وقفی در مالکیت شخص نیست و اداره اوقاف مالک است و ورثه حقی بر آن ندارند