مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت شریک سالخورده در ملک مشاع

سلام منزلی مسکونی بصورت هر شریک 1.5دانگ توسط مالک بصورت قطعی منتقل شده یک شریک خانم بیوه 64 ساله ای است که نیاز به نگهداری دارد و با تهدید سایر شرکا سعی در این دارد که مسیولیت نگهداری خویش را به گردن بقیه بیندازد برادر و ... این خانم سالخورده از نگهداری و پاسخ تلفن امتناع میکنند برای اینکه مسیولیتی متوجه سایر شرکا نباشد تکلیف چیست از فروش سهم خویش امتناع میکند

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام در خصوص ملک مشاع هر یک شرکا می تواند تقاضای فروش آنرا به دادگاه بدهد