مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

سلام از پدر من زمین قولنامه ای ارث مونده که حدود نصف شو رو من از خودشون خریدم . حالا اگر تقسیم ماترک مشاع داده بشه در مزایده من نسبت به سایر وراث اولویت دارم یا خیر ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما و بقیه وراث اگر بخواهد در مزایده شرکت کند باید مثل بقیه اشخاص در مزایده شرکت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر اولویت ندارید
تمام ورثه میتوانند در ‌مزایده شرکت نمایند و هر شخصی که قیمت بالاتر ‌ را اعلام نماید ملک متعلق به او خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان بروز مشکل می‌تواند وجود داشته باشد چرا که تمام حساب‌های شما از بانک مرکزی استعلام می‌شود

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

سلام میتوانید پیشنهاد دهید که نصف مابقی را هم شما بردارید