مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع از طریق دادگاه

با سلام و تشکر
سوال بنده در ارتباط با نحوه برگزاری مزایده ملک مشاع از طرف دادگاه می باشد که یکی از شرکا درخواست فروش داده.
آیا به شکل حضوری است و قیمت ها علنی است و می توان قیمت پیشنهادی را تغییر داد یا این که فقط حق دادن یک پیشنهاد به صورت مکتوب داریم.
و آیا یکی از شرکا میتواند در مزایده شرکت نکند و بعد از مزایده بالاترین قیمت را بپردازد و از انتقال ملک به کسی غیر از شرکا ممانعت کند.
از زمانی که برای پاسخ می گذارید، سپاسگزارم.

پاسخ ها :

نحوه مزایده ملک مشاع از طریق دادگاه مزایده ملک مشاع ملک مشاع مزایده ملک مزایده