مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری

با سلام، من مهريه ام تاريخ ٢٢ دي ماه ٩٨ از طريق اداره ثبت اجرا گذاشتم. اجرائيه تاريخ ١٥ اسفند ٩٨ صادر شده. همسرم تاريخ ٥ بهمن خونه خود رو به نام خواهرش زده قبل از صدور اجرائيه. تاريخ ابلاغ پستي اداره ثبت رو دقيق نمي دونم كي بوده. من مي تونم دادخواست ابطال معامله صوری بدم؟ اگه تاريخ ابلاغ اجرا گذاشتن مهريه از طريق پست قبل از ٥ بهمن باشه ميشه معامله را باطل كرد ؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

اگر ثابت کنید که معامله صوری بوده و داد و ستد ثمن وجود نداشته و ایشان برای فرار از پرداخت مهریه این اقدام را کرده بله