مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم مشاعی

سلام
ملکی غیر قابل افراز که 5 شریک مشاعی دارد
اینجانب یکی از شرکا دادخواست خرید ملک مشاعی علیه یکی از شرکا انجام دادم چون قصد خرید سهم یکی از شرکا را داشتم و حکم هم صادر شد در مرحله اجرا پس از کارشناسی و تعیین قیمت تاریخ مزایده معلوم شد و 10 درصد قیمت هم پرداخت کردم اما اجرای احکام از انجام مزایده خودداری کرد و اعلام کرد که باید مزایده به طرفیت تمام شرکا انجام بگیرد و باید دادخواست به طرفیت تمام شرکا باشد
ایا این موضوع درست است؟
و اگر صحت دارد چرا قاضی خوانده مورد نظر را محکوم و دستور فروش صادر کرده و دادخواست علیه یکی از شرکا را از همان ابتدا قبول کرده است
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام .ایراد مطروحه صحیح می باشد چرا که در دادخواست دستور فروش مال مشاع می بایست کلیه ی مالکیت مشاع در ستون خوانده قید می گردیدند و بدون رعایت این مورد اجرای احکام تکلیفی در اجرای رای نخواهد داشت .درواقع دادگاه میبایست در مقام رسیدگی دعوی مطروحه را بدلیل مذکور رد می نمود .