مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناسی واسه نفقه

سلام وقت بخیر ممنون از وکلای محترم و سایت خیلی خوب دادراه

واسه نفقه م کارشناس خونه ای که شوهرم اماده کرده بود تایید نکرده و پس از اون بلافاصله مثل اینکه شوهرم رفته اعتراض زده که دادگاه سه نفر کارشناس دیگه تعیین کرده
هزینه این سه تا کارشناس رو که من نباید پرداخت کنم؟ درسته؟
ایا امکان داره که این سه نفر کارشناس ، بدون هماهنگی با من برای بازدید خونه شوهرم بروند؟؟ چون خونه ش شهرستانه و خیلی احتمال داره که خونه داداش و فامیلاشو اماده کنه و یا همون خونه قبلی که کارشناس تایید نکرده بود دوباره معرفی کنه، اون خونه هم بعلت اینکه با پدرش مشترک بود مورد تایید کارشناس قرار نگرفت.
یاامکان داره که این سه کارشناس ، همون خونه ای که کارشناس قبلی تایید نکرده ، تاییدش کنند؟؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اول اینکه پرداخت هزینه کارشناسی با شما نیست و با شخص معترض به نظریه کارشناسی می باشد دومین موضوع آن است که کارشناسان منتخب می بایست نسبت به حضور در منزلی که اجاره نامه آن پیوسته پرونده شده است و اعلام نظریه در خصوص آن اقدام نمایند و با توجه به اینکه عکس تهیه می شود معمولاً کارشناسان محترم بعید است که منزل دیگری را به جای این منزل بازدید نمایند