مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام همسرم از من شکایت کرده که مبالغی که به عنوان نفقه به من داده با خسارت تاخیر تادیه از من بگیرد ایشون قبل این شکایت در پرونده نفقه محکوم شدند و مبلغی که زدند اصلا پرداختی ایشون به من نبوده حتی پرونده نفقه 2 بار کارشناسی شد حالا نظر 2 تا کارشناس زده و مبالغ واهی و هر دوتا کارشناسی با هم جمع کرده من باید چی کار کنم با ایشون؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خسارت تاخیر تادیه منتفی است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
سوال ابهام دارد و کامل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوالتان مبهم است شوهر می‌بایست نفقه را بپردازد نفقه پرداختی قابل استرداد نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مبنا نظرات کارشناسی و ادعای ایشون باید بررسی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی بتوانید تثبات پرداخد نفقه نمایید شکایتی علیه شما متصور نیست