مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خرید و فروش

سلام علیکم
بنده پریشب دو قرارداد خرید و فروش را همزمان امضاء کردم.
در قرارداد خرید قرار شد یک وام جانبازی به من واگذار شود و قیمت را تمام کردیم و من چون ثمن معامله خرید را می‌خواستم از فروش ملکم تامین کنم قرارداد فروش را هم با خریدار امضاء نمودم. البته به خاطر واگذاری وام جانبازی تخفیف خوبی هم به خریدارم دادم.
دیروز واگذار وام جانبازی به من خبر داد که قابل واگذاری نیست.
حالا من چون برای پرداخت‌های خرید با مشکل برمیخورم میخواهم هر دو معامله رو فسخ کنم. آیا ممکنه؟
اولی رو به خاطر کمبود وجه پرداختی و دومی رو به خاطر ارزان معامله کردن قصد فسخ دارم؟
توجه داشته باشید هنوز 48 ساعت از تنظیم قرارداد نگذشته.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باید قرارداد ملاحظه شود تا راهنمایی شوید