مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه مشاع

سلام، کوچه ای بن بست از قدیم بین ملک بنده و همسایه وجود داشته . درب ملک همسایه انتهای کوچه بوده و قسمتی از درب و حدود 4 متر دیوار بنده داخل کوچه بوده. همسایه کوچه رو تصرف و به ملک خودش الحاق کرده. شکایتی تحت عنوان تصرف عدوانی نوشتیم. بعد از حضور کارشناسان و طبق نقشه کاداستر نظریه‌ای در خصوص فاقد مالکیت چه در گذشته و در حال دادن. خود قاضی ابتدا گفت مصداق تصرف عدوانیه، الان میگه میشه ممانعت از حق. ما درخواست کارشناسی 1 نفره دادیم. که جالبه قاضی هیئت 3 نفره دستور داده. لازم به ذکره سند ما برای 70 سال پیشه و اسمی از کوچه نیومده داخلش ولی داخل سند همسایه اشاره به کوچه شده، و طبق نقشه کاداستر هیچ گونه دیوار در گذشته نداشته. بالغ بر 70 سال دیواری نداشته. حالا یه قسمت از اون کوچه که طرف ملک ما هست در کاربری مسکونیه و میگه مربوط به من میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نگران نباشید کارشناسان از طریق شواهد موجود و اسناد متوجه حق شما خواهند شد. ممانعت از حق انطباق بیشتری با موضوع شما دارد.