مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و حق حبس

سلام، ببخشید من نامزدی هستم و باکره هستم. نامزدم من رو دوست نداره و الان نزدیک به یک ساله که اصلا خونمون نیومده. ما برای نفقه به دادگاه مراجعه کردیم. دفعه اولشو رفتیم پیش حل اختلاف و اونجا نامزدم گفت که عدم تمکین کرده و هی هم تکرار میکرد که من حق حبس ندارم. هر چقدر اونا پول بابت نفقه پیشنهاد دادند اون گفت من نمی‌تونم بدم، من دانشجو هستم برادرم شهید شده از این حرف ها زد. دادگاه برای دو ماه بازم عقب افتاد. که قراره بعد دو ماه بریم پزشکی قانونی برای پرده بکارت. میخواستم ببینم من چیکار میتونم بکنم؟ اصلا این عدم تمکین یعنی چی؟ من وقتی اونجا رفتیم چی بگم چیکار کنم؟ ترک انفاق کیفری یعنی چی؟ من می‌تونم ترک انفاق کیفری شکایت کنم یا نه؟ و این که من چون سنم کمه باید با پدرم به دادگاه مراجعه کنم پدرم خیلی خوب نمیتونه حرف بزنه میخواستم ببینم میشه پدرم به مادرم وکالت بده تا مادرم همراهم بیاد؟

پاسخ ها :

ترک انفاق در صورت باکره بودن زوجه شکایت ترک انفاق کیفری حق حبس دختر باکره در دوران عقد نفقه ترک انفاق تمکین در صورت حق حبس تمکین حق حبس