مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زندانی با سند

با سلام، یک سوأل از خدمتتون داشتم. پسرخاله من در زندان می‌باشد برای مرخصی گرفتنش سند میخوان به مبلغ 500 میلیون، که ما سند داریم. فقط یه مشکل کوچیک، با این سند وام برداشتن. الان فقط 10میلیون از قسطاش مونده. میخواستم بپرسم قبول میکنن سند رو بزاریم؟ ممنون میشم جوابمو بدید. با تشکر فراوان خسته نباشید.

پاسخ ها :

فک رهن سند وام در صورت تمام نشدن اقساط وام مرخصی زندانی با سند در رهن بانک وثیقه برای مرخصی زندانی سند برای مرخصی زندانی سند گرو بانک سند رهن وثیقه مرخصی زندانی مرخصی زندانی زندانی مرخصی