مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و ضرب و شتم

با سلام
بنده می‌خواهم با دختر خانمی ازدواج کنم و برای آشنایی بیشتر با ایشان و صحبت درباره خواسته‌های اون در زندگی و انتظارش از بنده، در پارکی عمومی که عموم مردم حضور داشتند و رفت و آمد می‌کردند؛ با ایشان بر روی نیمکت نشسته و صحبت می‌کردم. ناگهان دو شخص که از قیافه‌شان معلوم بود لات و دعوایی هستند؛ سمت ما آمدند و من را صدا زدند گفتند تو با چه حقی با این دختر اینجا نشسته‌ای و داری معاشقه میکنی؟ ( منظورش بوسیدن و بغل کردن بود ) درحالی که همچین چیزی اتفاق نیوفتاده بود. ما برای اولین بار با هم صحبت می‌کردیم. آن‌ها با همین بهانه من را مورد ضرب و شتم قرار دادند و بینی من شکسته است.
در حالی که آن‌ها ما را نمی‌شناختند ایجاد مزاحمت کردند.
در حال حاضر من تقاضای دیه دارم باید چه کاری انجام بدهم؟ و این که آیا من مقصر هستم و پای من گیر است و آن‌ها می‌توانند از من شکایت بکنند؟ درصورت شکایت من چگونه باید اثبات کنم!؟ آنها در چه صورتی می‌توانند از من شکایت کنند آیا می‌توانند ادعای خود را ثابت کنند؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و درود
شکایت خودتان را ثبت کنید و با توجه به عدم وجود رابطه ی غیرشرعی و عدم وجود دلیل برعلیه شما طرفتان محکوم به پرداخت دیه میگردد.