مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد مشارکت

بنده مالک زمینی با قولنامه عادی هستم که آنرا جهت مشارکت به سازنده دادم . پس از گذشت یکسال و اتمام قرارداد مشارکت سازنده فقط اسکلت ساختمان را زده . میخواستم بدونم با توجه به عدم تعهد سازنده و ساقط بودن حق فسخ بنده راهی هست که بنده قرارداد را فسخ و هزینه های سازنده را بپردازم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شمادر هنگام. قرارداد,حداقل با یک حقوقدان مشورت می کردید تا درزمان اجرا به مشکل برنخورید. بنظر می آید باید ایشان راملزم به انجام تعهد کنید.