مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام خسته نباشید. اگر زوج بعد از دو سال مهریه و نفقه دادن در زمان حق حبس، با اجازه دادگاه ازدواج کند، آیا زوجه میتواند طلاق بگیرد؟؟

پاسخ ها :

طلاق زوجه در زمان حق حبس در صورت ازدواج مجدد زوج طلاق زوجه در زمان حق حبس طلاق زوجه در صورت ازدواج مجدد زوج طلاق زن در زمان حق حبس طلاق در صورت ازدواج مجدد مرد طلاق در دوران حق حبس حق حبس ازدواج مجدد طلاق از طرف زوجه طلاق