مشاوره حقوقی رایگان - حکم بازداشت و دستور گرفتن متن پیامک های همسرم از شهر خودم

سلام از همسرم که خیانت کرده شکایت کرده ام و به خاطر این که اتفاق در شهرستان روی داده پرونده به آن شهر ارجاع داده شده حال همسرم در منزل خاله اش مخفی شده و برای من پاپوش درست کردن و از رفتن به دادگاه بیرجند خودداری می‌کند به علت وضع مالی بدی که دارم نمیتونم به دادگاه بیرجند بروم تا دستور گرفتن پرینت متن پیامک های همسرم را که مدرک محکمی است بگیرم چطور میتوانم بدون اینکه به بیرجند بروم از همین مشهد دستور گرفتن از پرینت متن پیامک های همسرم را بگیرم

پاسخ ها :

درخواست پرینت مکالمات همسر دستور پرینت پیامک همسر پرینت پیامک همسر خیانت زن خیانت رابطه نامشروع