مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد و چک

سلام من یک یک قرارداد با شرکت بستم که توی اون یک دستگاه خریداری کردم و مبلغ دستگاه به صورت نقد و چک بود حالا دستگاه خراب هست و من هر چه پیگیری کردم کسی پاسخگو نبود تا تاریخ چک رسید و آنها چک برگشت زدن و شکایت کردن من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام تگر مشخص شود معیوب بودن دستگاه مربوط به زمان معامله است میتوانید فسخ قولنامه رت بخواهیید.
البته در برخی قولنامه ها کلیه خیارات فسخ ساقط شده است بستگی به قولنامه شما دارد