مشاوره حقوقی رایگان - تکفل فرزندان همسر سابق

سلام. من قبلا بیمه بودم با توجه به بعضی از مشکلات و اخراج بنده و جدا شدن از همسر اولم که حاصل ازدواج دو فرزند مشترک است؛ و ازدواج مجدد با همسر جدیدم که کارمند وزارت بهداشت می‌باشد و حضانت بچه‌های زندگی قبلی اولم‌ را به همسر جدیدم واگذار کرده‌ام؛ و بنده به علت ضعف اعصاب روان قادر به اشتغال نمی‌باشم آیا می‌شود من و فرزندانم تحت تکفل همسر دومم قرار بگیریم؟؟؟

پاسخ ها :

تحت تکفل قرار دادن فرزندان همسر فرزند تحت تکفل بیمه شوهر زن تحت تکفل بیمه شوهر تحت تکفل بیمه تحت تکفل بیمه