مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک در زمان بیماری

با سلام.
6ماه پس از فوت پدر متوجه شدیم دوسال قبل فوت در زمان اوج چند نوع بیماری از جمله بیماری سرطان کبد سرطان پروستات و زونا و هپاتیت B و نا امیدی که منجر به حواس پرتی شدید پدر شده بود تنها خواهرمان پدر را به محضر برده و در یک روز 4 قطعه زمین را بنام خود انتقال داده. ولی بدلیل بی حواسی پدرمان ما اطلاع پیدا نکردیم و پدر تا زمان فوت از اینکار آگاه نبود. ضمنا بار دیگری هم دوماه قبل فوت پدر خواهر اقدام به عقد صلح نامه در باب ملک مسکونی نمود که اینبار ما اطلاع یافتیم و پدر به محض فهمیدن در زمانی که هوشیار بود به محضر رفت و باطل کرد. ولی از زمینها اطلاع نداشت. حال بعد فوت اطلاع پیدا کردیم. حال از شما خواهشمندیم در این باب راهنمایی بفرمایید. ضمنا مدارک بیماری پدر و الباقی موارد موجود است.

پاسخ ها :

مهدی نظری عین الدین

جناب آقای مهدی نظری عین الدین :

صرف بیماری از موارد حجر محسوب نمی‌شود مگر اینکه قدرت تصميم گيري و دماغی مختل شده باشه که اونم مدارک اثبات کننده باید ابراز و بررسی بشه که آیا در حد حجر هست یا نه؟ درکل اثبات امر بعدذاز دوسال خیلی مشکله

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

حکم حجر گرفته بودین؟