مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از شوهر

باسلام. طلاهامو شوهرم از خونه برده، گزارش پليس هم هست كه همسايه ها بيان كردن ديدن وسايل رو شوهرم از منزل خارج كرده، كارشناس هم تو نظريه ش نوشته طلاها فاكتورش به نام بنده ست، رای بدوی هم ايشون محكوم شدن ، تو تجديدنظر رد شد! چرا واقعا؟ انقد بی عدالتی واقعا از درد خنده داره!
سوالم اينه برای اثبات استرداد طلا چه شرايطی ملاک است ؟؟؟؟

پاسخ ها :

استرداد طلا از شوهر استرداد طلاجات پس گرفتن طلا از همسر قانون استرداد طلاجات