مشاوره حقوقی رایگان - دزدیدن طلا توسط شوهر

با سلام
من 40 مثقال طلا داشتم که جزو مهریه ام بود . بعد از یک مشاجره و تهدید شوهرم به طلاق ، طلاهامو ازم برداشت و منکر هم میشه . بهم میگه گمشون کردی. فاکتورهاشون هم پیش خودشه. آیا میتونم بعنوان دزدی ازش شکایت کنم ؟ راهی هست که محکومش کنم برای اینکار؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست استرداد طلاجات بدهید به استناد شهادت شهود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که دلایل موجود است بله در غیر این صورت نتیجه نمی‌گیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در این مورد شکایت سرقت پذیرفته نمیشود شما استرداد طلاها را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام  دادخواست استرداد طلاجات بدهید به استناد شهادت شهود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد طلاجات بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید شکایت کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا از زوجین شکایت سرقت یا خیانت در امانت پذیرفته نمیشود . بهتر است دادخواست استرداد طلاجات دهید