مشاوره حقوقی رایگان - سفته دست رفیقم داشتم ازم 3 میلیون طلب داشت، دو سال قبل کم کم 2.5 تومن از پولش را دادم

سلام
من دوسال قبل 3میلیون از رفیقم قرض گرفتم 5ماهه ولی سر موقع پولش را ندادم اون هم گفت اشکال نداره هروقت گیرت اومد بده
کم کم 2/5میلیونش رو دادمش ولی بعد بهش گفتم سفته ها رو بده گفت سفته ای بهت نمیدم
این 2،5 که دادی سود پول بوده درصورتی که اصلا حرفی از سود نبوده
حالا هرکاری میکنم سفته ها رو نمیده میگه میخام بفروشمشون به شرخر دلال یا کسی یا اینکه 3تومن بهم بده تا سفته ها رو بدم
میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟ از چه راهی اقدام کنم برای شکایت؟؟
رفیقم تهران هست من اهواز هستم
اگه میشه منوراهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام با توجه به رسید مبالغ پرداخت شده درخواست استرداد سفته را بدین