مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث منزل پدری

باسلام. منزل قدیمی مرحوم پدرم انحصار ورثه شده و سهم 5 خواهر و 2 برادرم و مادرم مشخص شده در اخرین لحظه قبل از فروش منزل قدیمی تصمیم گرفتیم منزل را بازسازی کنیم. منزل قدیمی پدرم به 7 واحد مسکونی تبدیل میشود و حال سوالم اینه که تقسیم بندی چگونه انجام میشه 3 پسر و 5 دختر و مادرم هستیم. با اینکه 7 واحد بیشتر نیست
سوال دوم اینکه اگر به پیمانکار مشارکتی بدیم فقط 4 واحد مسکونی به ما میرسد. تکلیف این 4 واحد در تقسیم ارث چگونه است ؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

سهم ورثه در تمام ماترک مشاعی است تا وقتی که بین خود تعدیل و تقسیم کنند یا به ثالث بفروشند و وجه حاصل را بین خود تقسیم نمایند