مشاوره حقوقی رایگان - رهن اجاره به نام همسرم

بار عرض سلام همسرم گفت از بانک وام ودیعه مسکن بگیریم من هم قولنامه رو زدم به نامش ولی پول رو من از حساب بانکی خودم زدم به صاحب خانه والان میگه من قولنامه رو نمیزنم به اسمت و از هم طلاق گرفتیم میشه کاری کرد برای ودیعه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اری
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید سپس افاقه نکرد دادخواست متناسب مطرح گردد

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام بله می شود ولی پیشنهاد می شود حتما وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارات اقامه نمایید
و ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اظهارنامه دهید اگر نشد دادخواست دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان طرح دعوا و پیشرفت آن وجود دارد پیشنهاد می‌شود وکیل اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی می‌تواند امکان‌پذیر باشد اما اسناد و مدارک می‌بایست بررسی شود