مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره سرقفلی مغازه

درود و احترام
یک باب مغازه که از سال 1348 فعالیت دارد را همراه با برادرم اداره میکنیم حدود پنج شش سال قبل صاحب ملک عوض شد اولا که ایشان هر تغییر شغلی را نمی پذیرد و علنا اعلام کرده که موافق شغلی که درآمد زا باشد نیست بعداً کرایه ماهی 160 هزار تومانی را بعد از مدت خرید ملک تاکنون تغییر نداده بود و حالا اعلام کرده ماهی 1/000/000 تومان باید پرداخت شود می خواهم بدونم نظر قانون نسبت به این موارد چیست؟
البته از گوشه و کنار شنیدم که میخواهند هر طوری شده این فروشگاه را از دست ما خارج کند. آیا این توانایی را دارد ؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
مالک اختیار هرکاری را دارند
اگر خارح از عرف باشد نمی‌توانید کار راانجام دهید
افزایش اجاره هم طبق عرف قابل پذیرش است در غیراینصورت خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هرچه که در متن اجاره نامه سال 48 آمده.

هم بلی و هم خیر

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر سما مالک سرقفلی هستید باید بدونید که مالک میتونه هر سه سال یکبار درخواست تعدیل اجاره بها به نرخ روز را بدهد و اگر از ابتدا سرقفلی تنها با حق اشتغال یک شغل خاص واگذار شده ایجاد هرشغلی دیگری منوط به اجازه مالک است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر نوع تعدیل اجاره بها باید توسط دادگاه انجام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
افزایش قیمت بایستی از طریق دادگاه صالح صورت بگیرد.
از سوی دیگر در سرقفلی تغییر شغل امکان‌پذیر نمی‌باشد.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر نمی خواهید تغییر شغل بدهید مبلغ سابق را به حسابش فعلا بزنید خودش بیافتد دنبال دادگاه و تعدیل با نظر کارشناس