مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام بنده یک فقره چک مشتریم به ورق فروش آهن دادم قرار شد قبل از موعد چک بهم ورق بده و بنده هم چک ثبت کنم و موعد چک گذشت بهم ورق نداد و منم ثبت نکردم و الان رفته از صاحب چک شکایت کرده و من هم از اون بابت ندادن ورق و استرداد لاشه چک شکایت کردم الان موضوع ما چی میشه فردا هم شورای حل اختلاف نوبت دادند

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
سوال کلی و مبهم هست و نتیجه نهایی بستگی به نحوه طرح دعاویی و دفاعیات شما دارد.

موفق‌ باشید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
موارد فوق را مطرح کنید .
موفق باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وجود چک در دست شخص دلیل بر مدیونیت صادر کننده و ظهر نویسان می‌باشد مگر آنکه خلاف آن را بتوانید اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل از اظهار نظر دقیق بشود و راهنمایی گردید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همین دفاعیات بالا را در محکمه بیان نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

شما باید قرارداد تنظیم می کردید و در قرارداد تمام شرایط را ذکر می کردید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید
و دادخواست الزام به انجام تعهد اقامه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چک منتقل نشده است و به عبارت دیگر دارنده چک، ورق فروش آهن نمی‌باشد که بر روی آن علیه صادرکننده اقدام نموده است(با عنایت به اینکه چک ثبت نشده است).
فی‌الواقع دارنده چک شما می‌باشید و ورق فروش آهن نمی‌تواند مشتری شما را طرف حساب قرار دهد.