مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با تاکسی

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده با یک تاکسی تصادف کردم که راننده تاکسی صاحب تاکسی نیست و کارت شهری رانندگی را ندارد و مقصر تصادف هستم آیا این راننده برای خواب خودرو در زمان تعمیر ادعای خسارت و ادعای افت ماشین میتواند بکند یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راننده زیان دیده می تواند خسارت خود را مطالبه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری مقصر نسبت به خواب خودرو مسول هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله مانند کسی که دارای تمام مدارک است. اما جنبه تخلف صنفی (تاکسیرانی) ایشان بجای خود باقیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر گونه خسارت از جمله خواب خودرو قابل مطالبه از سوی شخص زیان‌دیده می‌باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتواند اما اگه شما ثابت کنید که مالک خودش راننده نبوده و....بهش تعلق نمی گیره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
خواب خودرو و افت قیمت خودرو قابل مطالبه است