مشاوره حقوقی رایگان - نصب پمپ در حیاط

با درود و احترام
ساختمان ما 5 واحد می باشد که سال 91 ساخته شده و 1 پمپ و آب از لوله ی اصلی وارد ساختمان می شده تمام 5 واحد از آن استفاده کرده اند بعد از فروش واحد 4 در قولنامه اشتباهی انشعاب جدا قید گردید که خریدار اجبار به انشعاب جدا نموده از سال 92 5 انشعاب جدا که منجر شد از فرعی داخل کوچه به ما داده شد حال آن واحد 4 به علت فشار پایین آب اقدام به کنده کاری و نصب مخزن و پمپ در حیاط مشاعات نموده اند سوالات بنده :‌
1- آیا آ‌ن پمپ جدا که برای ساختمان بود و جا در حیاط از اول ساخت و ساز کنده بودند اختصاص واحد 5 شده را می تواند جمع کند ؟
2- آیا خود واحد 4 می تواند پمپ جدا و مخزن بزرگ در حیاط بگذارد ؟
3- لطفا راه کاری ارایه دهید که بنده متوجه شوم.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوالات نیازمند بحثی مفصل است
کوتاه سخن
تحت شرایطی اری

اصولا خیر مگر با شرایطی

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا تجاوز به مشاعات توسط یک نفر ممنوع است لکن نیاز به بررسی دارد برای راهنمایی های جامع از گزینه مشاوره تلفنی استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و یک مخزن برای کل واحدها قرار دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون تملک آپارتمانها، هرگونه تغیر در بنا نیاز به اخذ مجوز و رضایت مالکین اختصاصی بتناسب سهم اختصاصی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر گونه اقدام در مشاعات نیاز به رضایت تمام مالکین ساختمان دارد فلذا پیشنهاد بر این است که این امر را به شکل کدخدامنشانه فیصله دهید و یک مخزن آب واحد منصوب نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید با موافقت تمام ‌مالکان باشد
شما می توانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید