مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی تمام حساب های بانکی

سلام من چند روز پیش همه حساب های بانکی ام به مسدود برداشت تغییر کردن و دیگه نمیتونم برداشت کنم و بانک هم گفته دادسرا بسته حساباتو و شماره نامه دادگستری که حسابارو بسته هم گرفتم ازشون به خاطر ارز دیجیتال یا سایت شرط بندی بوده به نظر شما اگه برم دادگستری با تعهد دادن حسابام باز میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ممکن حل نشود
باید دید علت اصلی چیست
النهایه اری راه حل وجود دارد
باید دید‌ چه اتفاقی افتاده خلاصه چه کرده اید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بستگی به میزان برداشت از سایت های قمار و تعداد دفعات ورود تصمیم متفاوت خواهد بود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه حساب شما از مسدودی خارج خواهد شد یا نه قابل پیشگویی توسط وکیل نیست لذا بستگی به روند پرونده و ادله موجود علیه شما و دفاعیات شما و نحوه تصمیم گیری مقام تحقیق دارد بهتر است حضورامراجعه و پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

پیگیری بفرمایید تا موضوع شکایت مشخص شود.
پس از آن با وکیل متخصص مشاوره نمایید.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
در اکثر موارد با توضیح. و بررسی موضوع مشکل حل میگردد

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. به‌ مرجع صادر کننده رای مراجعه کنید و بر اساس حکم صادره مجددا در اینجا موضوع را مطرح بفرمایید. متن رای مهم است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لزوماً به این شکل نیست و بستگی به وضعیت پرونده دارد.

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
ابتدا بایستی مراجعه کنید و از وضعیت پرونده مطلع شوید و طبق آن اقدام قانونی کنید.

موفق باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر برای اولین مرتبه بوده و مبلغ زیادی شرط‌بندی نبرده باشید با تعهد امکان‌پذیر است

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

با سلام خیر به شعبه دستور دهنده مراجعه نمایید و پیگیر پرونده شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر باید پولهایی که از حساب مردم به حساب شما واریز شده را پرداخت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر سیستم خودکار بانک مرکزی ببنده تعهد کفایت می کند اما اگر پرونده تشکیل بشه بر حسب حجم و دفعات قمار، قاضي مخیر به تعلیق تعقیب یا جلب به دادرسی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بستگی به محتویات پرونده و نظر مقام رسيدگي کننده دارد .
موفق باشید.