مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از حادثه

با سلام و عرض خسته نباشید من در فروردین ماه 1403 در حین کار با جرثقیل در ساختمان مسکونی دچار حادثه و شکستن از ناحیه شانه و پا شده ام سال قبل جرثقیل رو بیمه کرده ام به علاوه مبلغی اضافه برای بیمه راننده و لازم به ذکر است فقط گواهینامه پایه یک دارم حالا بیمه گذار میگه نمیشه از بیمه استفاده کرد و از بیمه ساختمان هم میگن نمیشه ضمنا من فقط راننده هستم و مالکیتی در جرثقیل ندارم لطفا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید موضوع توسط کارشناس بررسی شود و از طریق تامین دلیل ورت گیرد سپس بر اساس آن می‌توانید مطالبه خسارت غرامت و یا از کار افتادگی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود امکان بهره مندی از دیه وجود دارد
اقدام گردد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید شکایت کنید.
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی فاقد گواهینامه ویژه هستید، مطابق قانون بیمه اجباری مشمول حمایت صندوق تامین خسارت های بدنی قرار خواهید گرقت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به شکایت نمائید تا موضوع از طریق دادگاه دنبال شود.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر کارگر پیمانی نبودی ولی خویشتن فرما بودی فقط از بیمه بیکاری می توانی استفاده کنی مگر اینکه بیمه حوادث برای خودت گرفته باشی، اگر برای مالک جرثقيل کار می کردی موظف به بیمه کردنت بوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام براساس شروط بیمه نامه بیمه مسولیت دارد