مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در شهری دیگر و متواری شدن مقصر

با سلام ،بنده در گردنه حیران تصادف کردم اما مقصر متواری شد و افسر هیچ گواهی به من نداد و گفت بروم و از شهر خودم اقدام کنم حال که این کار را کردم قاضی گزارش افسر رو میخواد،من که تهرانم به خاطر یک گزارش باید برم اردبیل محل تصادف از افسر گزارش بگیرم،یعنی راه دیگری ندارد که من این راه و نروم،،600کیلومتره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست محل تصادف انجام می‌دادید در این موضوعات محل وقوع حادثه صالح به رسیدگی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نیاز به نظریه کارشناس پلیس راهور دارید