مشاوره حقوقی رایگان - زمین نسقی

سلام
پدر بزرگ من به صورت قولنامه بین خودشون بدون اینکه پولی رد و بدل بشه به پدر من بخشیده و زمین سند ندارد و نسق داره آیا بعد از فوت پدر بزرگم وراث میتونن مدعی بشن و زمین به پدر من نرسد؟
آیا لازمه که به نام خودش سند بزند یا قولنامه را محضری کنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

چنان‌چه امکان انتقال رسمی وجود دارد اقدام گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدربزرگ شما اختیار اموال خود را دارند و انتقال صورت گرفته با پدر صحیح است با این وجود اگر امکان دارد پدر سند رسمی به نام خود أخذ نماید.

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

برای جلوگیری از بروز مشکل حتما انتقال محضری انجام شود‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر صحت انتقال فوق است مگر اینکه وراث نسبت به آن تعرضی کنند و ادله‌ای خلاف آن ابراز نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اصل صحت اصل بر صحت می‌باشد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، علی الاصول مالی که منتقل شده قابل برگشت نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. دعوای الزام به تنظیم سند رسمی مطرح شود