مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مهندس نقشه بردار ساختمان

باسلام.
برای تهیه نقشهutm راه عبور و مرور از بنیاد مسکن مهندس اختیار کردیم. ایشان همان وهله اول کامل هزینه را دریافت کردند. اما برای انجام کار و ارسال به بنیاد مسکن روزها و هفته ها کار مارا به تعویق انداختند. نقشه پیچیده نیست در حد دو تا منحنی بوده و بسیار ساده است. اما ایشان بسیار سهل انگار بوده و انگار با ما پدر کشتگی دارند و حتی تلفن و تماس های مارا پاسخ نمی دهند. برای گرفتن مهندس جدید مجدد باید هزینه کنیم. ضمن اینکه فایل نقشه ها در اختیارش است و سریعتر می تواند کارمان را انجام دهد.
از ایشان به چه کسی شکایت کنیم؟تاخیر ایشان خیلی به ضرر ما تمام شده است و ما در طی زمان تأخیر ایشان روستای ما گاز کشی شد. همسایه مان مزاحمت ایجاد کرد از حق داشتن انشعاب گاز محروم شدیم و....
لطفاً راهنمایی بفرمایید. خدا به شما توفیق بدهد.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناسی بدهین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به بنیاد مسکن مراجعه نمایید و پیگیری نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده شما میباشد