مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری صرافی

با سلام
از طریق یک پیج صرافی ،که به عنوان صرافی رسمی بانک مرکزی نیز می باشد و محل آن در ....میباشد مقداری ارز خریداری نموده و معادل ریالی آن را به حساب معرفی شده از طریق صرافی واریز نمودم.
متاسفانه صرافی مذکور رسید جعلی فرستاده و در حال حاضر پاسخگو نیست.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
در ضمن مکان بنده ...و صرافی مذکور در ...می باشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام گردد
بدیهی است در راستای اثبات ماجرا
باید ادله محکمه پسند ارایه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اگر رسید جعلی است استفاده از سند مجعول طرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت حساب بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت صاحب حساب بانک مقصد را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
البته شما می‌توانید شکوائیه تحت عناوین مجرمانه جعل و استفاده از سند مجعول را نیز از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلاهبرداری یک جرم مرکب است برای اثبات آن نیاز به ارکان عنصر انونی و مادی جرم وجود دارد بنابراین بهتر است جزئیات بیشتری بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیق‌تری بتوان کرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر می رسد به جرم تحصیل مال نامشروع و همچنین جعل و استفاده از سند مجعول از نظر کیفری قابلیت پیگیری داشته باشد.
از لحاظ حقوقی می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نگران نباشید موضوع قابل شکایت است
در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر و بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا ضمن برسی های لازم موارد مربوطه عرض گردد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
امکان مطالبه وجه از طریق محاکم حقوقی یا عنداللزوم طرح شکواییه کیفری با توجه به سایر عناوین مجرمانه فراهم میباشد
مدارک و مستندات پیوست گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش طرح شده برای دومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید برای توضیحات بیشتر مشاوره تلفنی بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت وجود دارد ابتدا باید اسناد و مدارک و مستندات شما بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه کیفری و دادخواست حقوقی وجود خواهد داشت