مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

باسلام خانه ای را 4سال پیش قولنامه کردیم ولی صاحب خانه سند را به اسممون نزد و محکوم هم شد دوباره شکایت کردیم که سند رو به اسممون بزند ولی دونفر در خانه آمدند و گفت زن صاحب خانه می‌خواهد طلاق بگیرد و مهریه اش را به اجرا گذاشته و قرار است این خانه را به مزایده بگذارند
آیا می‌توانند خانه را به مزایده بگذارند؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر در مالکیت زوج است علی الاصول امکان دارد. بستگی به روند پرونده ها دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات ادعا بله
موفق باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر تاریخ قولنامه زودتر هست اعتراض ثالث اجرایی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند به نام مالک باشد ممکن است
شما می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید و درخواست توقف عملیات اجرایی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست اعتراض نمایید که قبل از اجرا گذاشتن مهریه خریداری کردید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید