مشاوره حقوقی رایگان - مقصر در تصادف

با سلام . بنده در حین رانندگی متاسفانه با یک خودروی زامیاد مدل 1395 از روبرو تصادف کردم . شاکی در مرجع حل اختلاف طرح دعوی نموده و کارشناس رسمی در سه مرحله خسارت نوشته . تعمیر و تعویض قطعات ... میزان افت قیمت خودرو .... اجرت المثل خواب خوردو .. جمع این مبالغ حدود صد میلیون تومان برآورد شد .. من خودم هم صدمه بدنی شدید دیدم و خودرو ام خسارت شدید . در شرکت مشغول به کارم و درآمد کمی دارم . چطور میتونم اعتراض بزنم و کمک میخوام ازتون . لطفا راهنماییم کنین . وقت زیاد ندارم برای اعتراض

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به نظریه کارشناس اعتراض و درخواست هیئت سه نفره نمایید در خصوص میزان تقصیر ولی در خصوص میزان خسارات می‌توانید از نطریه کارشناس برآورد خسارت اعتراض نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید در مهلت قانونی به نظریه کارشناس اعتراض کنید
موفق باشید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در تصادفات تعیین مقصر با پلیس راهور است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید